DESPRE NOI

Înființată în 2001, SC MAJORE INTERNAZIONALE SRL a început cu sistemul de pergolă sub numele de marcă al companiei noastre MİLANO PERGOLA și s-a îndreptat continuu spre diferite domenii care s-au reînnoit.

Ne continuăm serviciile urmărind evoluțiile tehnologice. Calitatea noastră este întotdeauna în prim-plan datorita personalului tehnic cu experiență in acumularea de design până în zilele noastre.

Compania noastră vă stă la dispoziție pentru a crește frumusețea locuinței dvs., a restaurantelor, a cafenelelor și a altor locuri, pentru a reînvia culoarea acestora, cat si pentru a vă folosi spațiile în toate anotimpurile, producând produse precum pergolă acoperiş retractabile ,sistemele de inchidere terasa , geam tip ghilotine, glisante, acordeon , tamplarie aluminiu si încălzitor radiant.

În timp ce furnizăm servicii rapide și relevante clienților noștri din țară, ne ocupăm și de exportul produselor în multe părți ale lumii, prin intermediul canalelor de vanzare împreună cu echipa tehnică de producție și montaj.

Satisfacția și calitatea clienților sunt în fruntea noastră.

Dacă vă gândiți la acest lucru și doriți să profitați de serviciile noastre, vă recomandăm să consultați catalogul nostru de produse. Dacă doriți să aveți un design diferit, nu ezitați să ne contactați!

Echipa Milano Designs !

perlux-office
  • Calitate
  • Precizie
  • Siguranță
  • încredere