Pergola – Milano Pergola

Sistemul Pergola, este un sistem durabil, care functioneaza cu un sistem special de tensionare si poate fi utilizat in toate conditiile meteorologice. Are o viata lunga si se poate adapta oricarui loc. Pergola poate fi utilizata cu usurinta in toate anotimpurile in aer liber, la cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

Sistemul Pergola Acoperiş Retractabile , este un sistem durabil, care functioneaza cu un sistem special de tensionare si poate fi utilizat in toate conditiile meteorologice. Are o viata lunga si se poate adapta oricarui loc. Pergola Acoperiş Retractabile poate fi utilizata cu usurinta in toate anotimpurile in aer liber, la cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

Datorita tesaturii sale cu trei straturi, Pergola Acoperiş Retractabile protejeaza de caldura si razele nocive ale soarelui vara, cat si de ploaie, iar iarna de conditiile meteorologice nefavorabile, aceasta rezista la un strat de zapada de aproximativ 10-15 cm. Sistemul este silentios si nu necesita intretinere.

Pergola Acoperiş Retractabile este foarte practica, deoarece deschiderea si inchiderea se face controlat din telecomanda.

Pergola Acoperiş Retractabile poate fi inchisa complet prin aplicarea diferitelor sisteme de inchidere. Astfel, locul devine complet deschis vara cand este foarte cald, si iarna complet inchis cand este frig. Acest sistem ofera 4 sezoane pentru a te bucura de aer liber.

Membrana 100% impermeabila este disponibila intr-o gama de culori atat transparente, cat si opace marca SIOEN (BELGIA). Greutate 850gr/m2

Motorizarea electrica controlata prin telecomanda este asigurata, utilizand tehnologie europeana, printr-un motor personalizat cu actionare directa. Motorul are garantie 5 ani.

Profilul cu deschidere de pana la 5m este de 140mm x 70mm. Greutatea este de 3300 gr/m. Materia prima din care este confectionat profilul este Aluminiu. Este posibila alegerea oricarei culori din paletarul RAL Vopseaua este cu camp electrostatic.

Profilul cu deschidere de pana la 6m este de 140mm x 100mm.

Greutatea este de 6250 gr/m. Materia prima din care este

confectionat profilul este Aluminiu. Este posibila alegerea oricarei culori din paletarul RAL. Vopseaua este cu camp electrostatic.

Profilul cu deschidere de pana la 6m este de 160mm x 125mm.

Greutatea este de 7850 gr/m. Materia prima din care este

confectionat profilul este Aluminiu.

Este posibila alegerea oricarei culori din paletarul RAL

Vopseaua este cu camp electrostatic.

Apa colectata de la ploaie se scurge prin intermediul acestui

Jgheab, care este montat in fata structurii.

Structura frontala este de 100mm x 100mm.

Acest profil are greutatea de 3650 gr/m.

Materia prima din care este confectionat profilul este aluminiu. Este montat pe partea inferioara a profilului jgheabului de ploaie si permite evacuarea apei.